Aproape toată ţara intră sub avertizare de cod portocaliu de ploi abundente grindină şi vijelii începând de duminică de la ora 13:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform meteorologilor, avertizarea este valabilă până în această noapte la ora 3:00, fenomenele vizate fiinsd cantităţi de apă însemnate de precipitaţii, grindină, intensificări puternice ale vântului, vijelii.

”În după-amiaza zilei de duminică (14 iunie) şi în prima parte a nopţii de duminică spre luni (14/15 iunie), în Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova şi local în Muntenia, Dobrogea şi Oltenia vor fi perioade cu averse torenţiale şi se vor acumula cantităţi de apă de peste 40 l/mp şi pe arii restrânse 50...80 l/mp”, anunţă meteorologii.

Vor fi căderi de grindină de medii şi mari dimensiuni, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70...80 km/h) şi frecvente descărcări electrice

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.