Nouă judeţe se află miercuri dimineaţă sub cod galben de vânt, în cazul a şase dintre ele fiind vorba despre o prelungire a avertizării care a fost valabilă iniţial doar până la ora 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În judeţele Tulcea şi Constanţa, avertizarea, care semnalează  intensificări ale vântului cu rafale ce vor depăşi local 55-60 km/h, expiră la ora 9.00 

În judeţul Constanţa sunt afectate: Constanţa, Eforie, Mangalia, Năvodari, Ovidiu, Techirghiol, 23 August, Agigea, Corbu, Costineşti, Cumpăna, Istria, Limanu, Lumina, Mihai Viteazu, Pecineaga, Săcele, Tuzla.

În judeţul Tulcea, sunt vizate: Sulina, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Jurilovca, Sfântu Gheorghe.

În alte şase judeţe - Buzău, Teleorman, Călăraşi, Ilfov, Giurgiu şi Ialomiţa - avertizarea, valabilă iniţial până la ora 3.00, este prelungită până la ora 8.00.

Acestor judeţe, pentru care sunt semnalate intensificări ale vântului care temporar vor atinge la rafală 55 - 75 km/h, iar în zona montană până la 90 km/h, li se adaugă Brăila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.