Un număr de 21 de persoane au fost evacuate de pompieri din imobilul din Cluj-Napoca unde izbucnise un incendiu, iar alte 25 de persoane au reuşit să iasă singure din clădire, anunţă IGSU. Treisprezece persoane au primit asistenţă medicală la locul incendiului, dar nimeni nu a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în urma incendiului izbucnit la un imobil cu zece etaje din municipiul Cluj-Napoca au fost evacuate 21 de persoane (11 cu autoscara, 10 pe scări), în timp ce alte 25 de persoane au ieşit singure din clădire.

Conform sursei citate, 13 persoane au fost asistate medical la faţa locului, însă niciuna nu a fost transportată la spital.

Incendiul a izbucnit, joi, în subsolul unei clădiri cu parter şi zece etaje din Cluj-Napoca, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie. 

Iniţial, 20 de persoane rămăseseră blocate la etajele superioare ale clădirii din cauza fumului dens de pe casa scării, astfel că pompierii au intervenit cu autoscara pentru a-i evacua pe oameni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.