Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri, după ce poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT din Cluj, au descoperit la locuinţele lor o cultură de cannabis de 22 de plante, în total 13 kilograme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT - ST Cluj, au făcut, în 26 septembrie, 5 percheziţii domiciliare, în municipiul Dej, într-un dosar de trafic de droguri de risc.
 
În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate 400 de grame de muguri de cannabis şi o cultură de cannabis de 22 de plante, cu masă verde de 13 kilograme.
 
De asemenea, au fost ridicate, în vederea confiscării, un cântar electronic, 3 telefoane mobile, un laptop şi 2.000 de lei.
 
Au fost puse în executare 2 mandate de aducere, iar, în urma probatoriului administrat în cauză, doi bărbaţi, de 19 şi 52 de ani, ambii din municipiul Dej, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
 
Ulterior, cei doi au fost prezentaţi magistraţilor Tribunalului Cluj, care au dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.