Un bărbat de care ar fi violat în mod repetet o fată, de când aceasta avea doar 14 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. De asemenea, în luna aprilie ar fi agresat sexual şi apoi ameninţat alte două adolescente, de 15 şi 17 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 30 mai a.c,  poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în comuna Frata. Percheziţia s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol în formă continuată, agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale, ameninţare, influenţarea declaraţiilor, şantaj, violenţă în familie şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis, miercuri seară, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunilor în cauză, a fost reţinut 24 de ore, iar după prezentarea acestuia instanţei, s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

”În fapt, în perioada 2019-2022, acesta ar fi constrâns, prin ameninţări şi acte violente, o minoră, în vârstă de 14-17 ani, să întreţină relaţii sexuale. În cursul lunii aprilie a.c., bărbatul este bănuit de faptul că ar fi agresat sexual şi ulterior ameninţat cu acte de violenţă două minore, de 15 şi 17 ani, din judeţul Cluj. De asemenea, din cercetări a reieşit ca în anul 2021, acesta ar fi agresat-o fizic pe una dintre minore”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, s-a constatat că bărbatul în cauză s-ar fi deplasat în repetate rânduri cu un autoturism, fără a deţine permis de conducere.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.