Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Turda au derulat o acţiune de tip „Blitz” în mediul rural, menită să crească sigurnaţa publică şi să reducă evenimentele negative din trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest sens, poliţiştii au acţionat în zonele cu risc sporit de producere a accidentelor, efectuând verificări în rândul participanţilor la trafic şi testări alcoolscopice pentru conducătorii auto.

Astfel, au fost legitimate 137 de persoane, controlate peste 130 de autovehicule, fiind aplicate 86 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 84 la regimul rutier, toate în valoare de peste 40.000 de lei.

În 8 situaţii, pe lângă sancţiunea principală, poliţiştii au aplicat ca sancţiune complementară, reţinerea certificatului de înmatriculare, iar în alte 2, reţinerea permisului de conducere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.