Un puternic incendiu a izbucnit în cursul nopţii de duminică spre luni la o clădire dezafectată din Slatina, iar pompierii au intervenit timp de trei orei pentru stingerea flăcărilor. Clădirea a ars în totalitate, iar nouă maşini aflate în apropiere au fost avariate. Focul a fost pus cel mai probabil de o persoană fără adăpost.Poliţiştii din judeţul Olt au deschis dosar penal în urma incendiului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - “Din primele verificări, s-a constatat faptul că incendiul ar fi izbucnit ca urmare a focului deschis în spaţiu închis. În clădirea dezafectată s-ar fi aflat o persoană fără adăpost, respectiv un bărbat, în vârstă de 62 de ani. Acesta a reuşit să iasă din clădire şi nu a necesitat îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Olt.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere din culpă şi continuă cercetările în acest caz. 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Detaşamentului Slatina au intervenit în cursul nopţii de duminică spre luni, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie la înălţime, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie, acţionează pe strada Piteşti din municipiul Slatina, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată.
În momentul sosirii echipelor de intervenţie, clădirea, cu o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, ardea generalizat,  iar mai multe autoturisme parcate în apropierea acesteia au fost afectate din cauza căldurii degajate de incendiu.
“Pentru lichidarea incendiului şi îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acţionat aproximativ trei ore. În urma evenimentului clădirea a ars în totalitate şi au fost avariate nouă autoturisme parcate în zonă. Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea focului deschis în spaţii închise, cel mai probabil de către o persoană fără adăpost”, a anunţat ISU Olt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.