O cisternă încărcată cu 11 tone de motorină s-a răsturnat, joi după-amiază, pe un drum naţional din judeţul Dolj, fără a exista persoane rănite sau a fi pericol de explozie. Evenimentul ar fi avut loc după ce şoferul cisternei ar fi evitat un autoturism angajat în depăşire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină joi după amiază, pe DN 65 în apropierea localităţii Podari, la faţa locului deplasându-se o autospecială.

Cisterna este încărcată cu 11 tone de motorină, iar pompierii spun că nu există pericol de explozie. În zonă s-au înregistrat scurgeri de combustibil, dar acestea provin de la rezervor şi nu de la cisternă.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie spun că cisterna era condusă de un bărbat de 50 de ani, iar la un moment dat şoferul ar fi evitat un autoturism angajat în depăşire şi s-a răsturnat în şanţ. În urma evenimentului nu s-au înregistrat persoane rănite.

Traficul rutier este oprit în zonă pentru repunerea cisternei pe roţi. 
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.