Primăria Sector 4 anunţă, luni, că circulaţia rutieră va fi oprită în următoarele nopţi în Pasajul Unirii, pentru alimentarea cu energie electrică a echipamentelor electronice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Circulaţia rutieră în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de mers, va fi oprită în următoarele nopţi, între orele 23.30 - 05.30”, anunţă Primăria Sector 4.

Sursa citată a precizat că restricţiile se vor aplica din noaptea de luni spre marţi, pentru lucrări la alimentarea cu energie electrică a echipamentelor electronice (camere video, panouri de informare, senzori etc) ce urmează a fi montate pe porţile de avertizare şi de gabarit de la intrările în tunelul rutier.

”Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi la faţa locului”, a mai transmis sursa citată.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.