Circulaţia feroviară oprită luni dimineaţă pe magistrala M 900, între Craiova şi Bucureşri, după ce 15 vagoane ale unui tren de marfă încărcat cu cereale au deraiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Circulaţia feroviară este oprită  pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 142+400 de metri, între staţiile CF Stoeneşti şi Drăgăneşti-Olt, judeţul Olt, după ce, în cursul nopţii, un tren marfar, care circulă pe relaţia Craiova – Bucureşti Nord şi ce avea în componenţă 37 de vagoane încărcate cu cereale, a deraiat cu 15 dintre acestea”, anunţă Centrul Infotrafic.

Cinci vagoane s-au răsturnat şi pe celălalt fir de mers, motiv pentru care traficul feroviar este întrerupt în ambele sensuri de mers.

”Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă pagubele materiale sunt însemnate la infrastructura feroviară”, precizează Centrul Infotrafic.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.