Circulaţia tramvaielor a fost reluată în ambele sensuri în zona Pasajului Victoria, după ce a fost blocată aproximativ o oră din cauza unui accident în care au fost rănite două persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia tramvaielor în centrul Bucureştiului a fost reluată în ambele sensuri, a spus Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Un accident rutier în care au fost rănite două persoane, dintre care una grav, a avut loc, miercuri, la intersectia Şoselei Ştefan cel Mare cu Strada Vasile Lascăr. În accident au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat, blocând linia de tramvai pe sensul către Pasajul Victoria, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

În urma accidentului au fost rănite două persoane, dintre care una grav. Ambii răniţi au fost transportaţi la Spitalul Floreasca, a adăugat Ovidiu Munteanu.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei a mai spus că, din primele cercetări, se pare că ar fi vorba de o neacordare de prioritate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.