Circulaţia rutieră pe DN 1E, între municipiul Braşov şi Poiana Braşov, este închisă, sâmbătă, până la ora 13.00 şi în intervalul orar 14.00 - 18.30, pentru desfăşurarea Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Trofeul Opel, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că sâmbătă, între orele 8.30 - 13.00 şi 14.00 - 18.30, circulaţia rutieră pe DN 1E, municipiul Braşov - Poiana Braşov este închisă total, pentru desfăşurarea în bune condiţii a competiţiei Campionatul Naţional de viteză în coastă trofeul Opel.

Potrivit Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Opel, are loc, sâmbătă şi duminică, la Poiana Braşov.

Titlul de campion absolut se va decide în această rundă. Doi piloţi au mai rămas în luptă, Lucian Răduţ şi Anetadrei Dumitrescu, arată FRAS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.