Circulaţia pe DN 1 a revenit la normal, la două ore după accidentul petrecut la intrarea în Sinaia, în zona hanului Izvoru Rece, anunţă Infotrafic. În urma accidentului, în care au fost implicate un tir şi un autoturism, au fost rănite trei persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia rutieră pe DN1 a fost reluată în condiţii normale, în jurul orei 7.30, în judeţul Prahova, la intrarea în Sinaia, dinspre Ploieşti.

Traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate vineri dimineaţă pe DN 1, în urma unui accident rutier în care au fost rănite trei persoane.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Accidentul s-a produs în jurul orei 5.30, în zona hanului Izvoru Rece. În accident au fost implicate un autotren şi un autoturism, iar trei persoane au fost rănite şi transportate la spital, potrivit reprezentanţilor centrului Infotrafic.

Circulaţia a fost întreruptă pe ambele sensuri, la km 117+850 de metri, la intrarea în Sinaia dinspre Ploieşti (în zona hanului Izvoru Rece), iar în jurul orei 7.00 a fost reluată pe un fir. Sursa citată a precizat că s-a circulat cu dificultate din cauza coloanelor de maşini formate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.