Traficul rutier pe autostrada A2, blocat sâmbătă dimineaţă timp de câteva zeci de minute pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa în urma unui accident rutier, a revenit la normal informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia rutieră pe autostrada A2 a fost reluată pe ambele benzi ale sensului de mers Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 46 + 700 de metri, după ce timp de câteva zeci de minute ambele benzi ale sensului de mers au fost blocate, autovehiculele având acces doar pe banda de urgenţă.  

Circulaţia rutieră pe autostrada A2 a fost întreruptă pe benzile unu şi doi ale sensului de mers către Constanţa din cauza unui accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme, informează Poliţia Română. Timp de câteva zeci de minute traficul rutier s-a desfăşurat doar pe banda de urgenţă a autostrăzii. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.