Cinci persoane au fost rănite, miercuri seară, într-un accident produs pe DN 24, în judeţul Vrancea, după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit, iar microbuzul s-a răsturnat şi a ieşit de pe şosea. Persoanele rănite se aflau în microbuz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, accidentul a avut loc miercuri seară, pe DN 24, după ce şoferul unui autoturism, care circula pe sensul de mers Tişiţa - Tecuci, nu a acordat prioritate de trecere la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, în intersecţia cu DJ 204 E, unui microbuz care circula regulamentar pe sensul opus.

Cele două autovehicule s-au ciocnit, iar microbuzul s-a răsturnat şi a ieşit de pe şosea.

În urma accidentului, au fost rănite cinci persoane aflate în microbuz, două fiind rănite grav şi trei uşor.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul pe DN 24 (E 581) Tişiţa - Tecuci, la ieşirea din localitatea Tişiţa către Cosmeşti, judeţul Vrancea, se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.