Cinci persoane rănite în urma accidentului care a avut loc sâmbătă dimineaţă pe A2, aflate la Spitalul Universitar, sunt în stare bună şi ar putea fi externate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele cinci persoane, doi bărbaţi şi trei femei, au fost evaluate şi ar putea părăsi spitalul, a declarat la Digi 24 purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Leonard Grecescu.

La Spitalul Floreasca au mai rămas internaţi şase răniţi, doi în stare gravă. Unul dintre aceştia se află la Terapie Intensivă, iar un altul a fost operat. Doi copii, aduşi tot la Floreasca, au fost transferaţi la Spitalul Grigore Alexandresxcu, starea lor fiind stabilă.

În Spitalul Bagdasar Arseni se află 7 adulţi şi 2 copii răniţi în accident. Trei persoane au refuzat internarea, celelalte aflându-se încă în evaluare.

La Spitalul Pantelimon sunt internaţi cinci răniţi, la Spitalul Elias se află 4 persoane, una fiind intubată, iar la Spitalul Sf. Ioan au fost duse trei dintre victimele accidentului.

Alţi răniţi sunt la Spitalul din Lehliu, existând posibilitatea ca, în urma evaluării medicale, unii dintre aceştia să fie aduşi la Bucureşti.

Traficul rutier a fost blocat, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A2, sensul Bucureşti - Constanţa, din cauza unui accident de circulaţie în lanţ, care a avut loc la kilometrul 67, în zona Lehliu Gară, şi în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, alte 57 fiind rănite.

Poliţiştii de la Brigada de Autostrăzi şi Misiuni Speciale a IGPR şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în urma accidentului.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.