Cântăreţul Tudor Chirilă a explicat că, în timp ce se afla miercuri în centrul Bucureştiului, a avut un conflict bărbătesc cu un individ care l-a provocat mai multe minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă şi să fiu provocat şi jignit”, a spus Tudor Chirilă pentru postul Antena3.

Miercuri, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergenţă cu un altul, pe care îl cunoaşte de mai mult timp. Persoana a reclamat că a fost lovită, a anunţat Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical.

„Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", a precizat poliţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.