Pe magistrala Bucureşti - Constanţa se circulă, sâmbătă seară, în condiţii de ninsoare viscolită, anunţă CFR Infrastructură, precizând că două trenuri care fac legătura între Constanţa şi Bucureşti au fost repuse în circulaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipele de intervenţie acţionează cu pluguri şi personal specializat pentru asigurarea condiţiilor optime de circulaţie, transmit reprezentanţii CFR Infrastructură, într-un mesaj pe Facebook.

Ei precizează că echipele de intervenţie deszăpezesc liniile cu ajutorul plugurilor, iar personalul de specialitate verifică permanent aparatele de cale.

CFR Infrastructură mai informează că trenul R 8004 (Constanţa - Bucureşti Obor) a fost reînscris în circulaţie la ora 20.09, iar IR 1586 (Constanţa-Bucureşti Nord) la ora 20.20, ambele din staţia Feteşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.