CFR Călători anunţă că, în cursul zilei de duminică, sunt programate să circule şapte trenuri spre şi dinspre Constanţa, numărul trenurilor anulate - 48 - rămânând nemodificat. În Gara de Nord, trenurile au întârzieri de până la două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cursul zilei de duminică, legătura feroviară Bucureşti - Constanţa şi retur este asigurată cu şapte trenuri, potivit CFR Călători. După ora 10, sunt programate să circule:

- spre Constanţa:

IR 1585 plecare din Bucureşti Nord la ora 14

IR 1589 plecare din Bucureşti Nord la ora 17


IR 1635 plecare din Bucureşti Nord la ora 20.20
R 13085 plecare din Bucureşti Obor la 17

- de la Constanţa:

IR 1584 plecare din Constanţa la ora 14, cu destinaţia Bucureşti Nord

IR 1586 plecare din Constanţa la ora 17, cu destinaţia Bucu6resti Nord
R 8004 plecare din Constanţa la ora 14:41, cu destinaţia Bucureşti Obor.

CFR Călători a anulat, pentru data de 8 ianuarie, 48 de trenuri, urmând ca lista să fie actualizată periodic, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren.

La ora transmiterii acestei ştiri, în Gara de Nord din Capitală, cea mai mare întârziere, de 120 de minute, o avea un tren care urma să sosească de la Craiova. La plecări, două trenuri spre Braşov aveau întârzieri de 50, respectiv 115 minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.