Un cetăţean italian, urmărit internaţional la solicitarea autorităţilor din Italia, pentru că ar fi constituit o grupare cu scopul de a achiziţiona, transporta şi vinde cocaină în cantităţi mari, a fost prins la Bucureşti, de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale. El a fost reţinut şi va fi prezentat Curţii de Apel Bucureşti pentru confirmare mandatului şi începerea procedurii de predare către autorităţile italiene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. au depistat, joi, în Bucureşti, un cetăţean italian, urmărit internaţional la solicitarea autorităţilor italiene.
 
”Acesta era căutat pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri, constând în aceea că, împreună cu alţi cetăţeni italieni, ar fi constituit un grup infracţional organizat cu scopul de a achiziţiona, transporta şi vinde cocaină în cantităţi mari”, arată sursa citată.
 
Italianul a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore. Vineri, bărbatul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, în vederea confirmării mandatului şi demarării procedurii de predare către autorităţile judiciare din Italia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.