Centrul INFOTRAFIC anunţă că marţi dimineaţă nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită. Carosabilul este alunecos în judeţul Tulcea. Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din judeţele Alba, Dâmboviţa, Gorj şi Mehedinţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.   

În judeţul Constanţa, pe DN 3 Cobadin – Ostrov, circulaţia rutieră este restricţionată pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

Manevrele au fost reluate în toate porturile de la Marea Neagră.

Se circulă în condiţiile unui carosabil alunecos pe majoritatea arterelor rutiere din judeţul Tulcea, dar şi pe două drumuri din judeţul Ialomiţa.

Sunt precipitaţii uşoare sub formă de ninsoare şi se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din judeţele Alba, Dâmboviţa, Gorj şi Mehedinţi.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, traficul se desfăşoară pe un carosabil preponderent uscat, vizibilitatea fiind bună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.