Cele două telecabine în care se aflau aproximativ 20 de persoane şi care au rămas oprite pe traseu la Bâlea Lac, marţi seară, din cauza unei defecţiuni, au fost deblocate, nefiind necesară evacuarea oamenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, una dintre telecabine a rămas blocată pe sensul de urcare, iar cealaltă pe sensul de coborâre, din cauza unor probleme la cabluri.

În cele două telecabine se aflau aproximativ 20 de oameni şi nu au fost semnalate probleme medicale.

Telecabinele au fost deblocate fără a fi necesară evacuarea oamenilor.

"Pentru remedierea situaţiei, la fata locului au intervenit reprezentanţii Salvamont şi angajaţii operatorului respectiv, iar echipaje de paramedici şi alpinişti ai ISU Sibiu  au fost pregătiţi să intervină in sprijin. Situaţia a fost remediata în cel mai scurt timp, iar telecabinele şi-au reluat deplasarea", au anunţat reprezentanţii ISU. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.