Zece persoane surprinse de prăbuşirea podeţului din localitatea prahoveană Plopu au fost transportate cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti, printre acestea fiind o femeie gravidă în 35 de săptămâni, un băiat de 17 ani şi un bătrân de 77 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, cei zece răniţi surprinşi de prăbuşirea unui podeţ din lemn în localitatea Plopu au fost duşi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după ce au primit primele îngrijiri medicale la faţa locului.

Printre răniţi se numără un tânăr de 17 ani, care este suspect de a fi suferit o fractură, precum şi un bărbat de 77 de ani.

De asemenea, o femeie însărcinată în 35 de săptămâni, rudă a viceprimarului, a fost şi ea dusă la spital.

Cei zece răniţi, împreună cu alţi membri şi simpatizanţi ai PSD, făceau campanie electorală pentru actualul viceprimar al comunei, Teodor Marin, care candidează la Primăria Plopu din partea PSD.

Podeţul din lemn care s-a prăbuşit traversează pârâul Bucovel şi face legătura între două sate ale comunei Plopu.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele prăbuşirii podeţului, însă este posibil ca acesta să fi cedat fie sub greutatea persoanelor care îl foloseau pentru a traversa un pârâu, fie din cauza vechimii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.