Cei trei bărbaţi audiaţi după percheziţiile făcute de poliţiştii din Capitală în cazul spargerii casei patronului Bamboo, Joshua Castellano, au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, toţi cei trei bărbaţi audiaţi au fost reţinuţi.

Poliţiştii din Capitală au făcut, miercuri, şase percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate că ar fi spart casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, de unde ar fi sustras o casetă de valori.

”În această dimineaţă, Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei a pus în executare şase mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti, precum şi mai multe mandate de aducere emise pe numele unor bărbaţi suspectaţi de furtul unei casete de valori, pe raza sectorului 2”, a anunţat, miercuri, Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că unele dintre dintre percheziţii aveau loc în comuna Pantelimon, fiind vizaţi patru bărbaţi, toţi recidivişti.

Ulterior, Poliţia Capitalei a anunţat că au fost duse la audieri trei persoane. Este vorba despre trei bărbaţi, unul în vârstă de 46 de ani şi doi de 40 de ani.

”În urma percheziţiilor domiciliare au fost ridicate sume de bani şi au fost indisponibilizate două autoturisme. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi tăinuire”, a precizat Poliţia Capitalei. 
 
Casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă în noaptea de 22 spre 23 decembrie 2018, persoane necunoscute sustrăgând o casetă de valori în care erau bijuterii şi ceasuri. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.