Vizibilitatea pe o mare parte a autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa. este afectattă de ceaţă marţi dimineaţă, o situaţie similară înregistrându-se şi pe A4 Ovidiu-Agigea, conform Centrului Infotrafic din IGPR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ceaţa afectează vizibilitatea în trafic sub 200 de metri pe tronsonul kilometric 64 – 212 al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa. De asemenea, aceleaşi condiţii meteo se regăsesc şi pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere”, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.

De asemenea, este semnalată ceaţă pe mai multe drumuri din judeţul Brăila, vizibilitatea fiind redusă sub 250 de metri.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, traficul se desfăşoară pe un carosabil uscat, fără precipitaţii, cu valori normale şi vizibilitate bună, precizează reprezentanţii Centrului Infotrafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.