Procurorii care instrumentează cazul uciderii celor doi soţi din comuna Bran, găşiţi morţi în dormitorul casei lor, într-o baltă de sânge, au dispus o expertiză psihiatrică în cazul principalului suspect, văr al bărbatului şi vecin cu victimele. Anchetatorii au dispus de asemenea expertize ADN şi au audiat opt martori în acest dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Până în prezent, a fost dispusă expertiză ADN şi va fi dispusă şi o expertiză psihiatrică. A fost reaudiat suspectul, în principal pentru a i se lua consimţământul la expertizare, dar şi pentru a fi verificate diferitele ipoteze despre mobilul faptei născute din probe dar şi din zvonul public”; au anunţat, joi, oficiali ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. 
Procurorii anunţaseră că vor solicita o expertiză ADN pentru a se asigura, în baza urmelor găsite pe îmbrăcăminte şi pe încălţăminte, atât în casa în care a avut loc crima, cât şi în locuinţa principalului suspect, că acesta nu a avut un complice. 
Săptămâna aceasta, miercuri, procurorii au audiat opt martori în dosar, iar joi la audieri se află un alt martor. 
Un bărbat în vârstă de 38 de ani, pompier, şi soţia sa, care era asistentă medicală, au fost găsiţi morţi în casa lor din comuna Bran în dimineaţa zilei de16 ianuarie. 
Ancheta a indicat că principalul suspect este un văr al bărbatului, vecin cu acesta, care a recunoscut că i-a lovit pe cei doi cu un cuţit. Examenul medico-legal a arătat că victimele au murit în urma unor lovituri de cuţit şi de topor. Suspectul a susţinut, în faţa procurorilor, că are probleme psihice. Mobilul crimei ar fi o parcelă de teren pe care cei doi veri şi-a disputau inclusiv în instanţă. În trecut, agresorul depusese de mai multe ori plângeri la Poliţie împotriva rudelor sale, de fiecare dată cazul fiind clasat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.