Un caz de omor comis, în octombrie 2019, în Austria este investigat de poliţiştii români şi austrieci, existând suspiciuni că autorii ar avea legătură cu ţara noastră. Un bărbat a fost atunci tâlhărit şi bătut în locuinţa sa, decedând din cauza loviturilor. Poliţiştii români au audiat mai multe persoane, dar suspecţii nu au fost încă identificaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţia Română, împreună cu autorităţile din Austria, desfăşoară activităţi într-un caz privind săvârşirea infracţiunii de omor, faptă comisă pe teritoriul Austriei. Din cercetări a reieşit că, în intervalul 1-2 octombrie 2019, între orele 19.20 – 08.35, în Austria, mai multe persoane ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat, pe care l-ar fi tâlhărit şi i-ar fi aplicat lovituri cauzatoare de moarte, ulterior urmele fiind acoperite cu spuma de la stingătoarele de incendiu aflate în imobil. În urma activităţilor desfăşurate de către autorităţi, au rezultat indicii că persoanele responsabile ar avea legături cu ţara noastră”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Română.
 
Astfel, poliţiştii români au făcut mai multe verificări şi investigaţii, fiind audiate mai multe persoane, la activităţi participând şi poliţişti din Austria, însoţiţi de ataşatul pentru afaceri interne al Ambasadei Austriei la Bucureşti.
 
”Până în prezent, persoanele responsabile nu au fost identificate, iar cetăţenii care pot oferi informaţii care să ajute la soluţionarea cazului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, a menţionat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.