Un căţel care a căzut, joi, într-o fântână adâncă de 10 metri, a fost salvat de pompierii din Arad, chemaţi în ajutor de un localinic care îi auzise lătratul. Animalul a fost eliberat în siguranţă şi a rămas în grija localnicilor din Semlac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mărinimia unui localnic din Semlac şi iscusinţa pompierilor arădeni au fost ingredientele reţetei de succes pentru ca un căţel căzut într-o fântână adâncă de 10 metri să primească o a doua şansă la viaţă. Totul s-a întâmplă în această seară, când un localnic care îi auzise lătratul şi "strigătul de ajutor" a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor”, a anunţat, joi seară, ISU Arad.

Ajunşi la locul indicat de cel care sunase la 112, pompierii au localizat căţelul, iar unul dintre ei a coborât în fântână, fiind apoi ridicat de către colegi împreună cu patrupedul, cu ajutorul cordiţelor de salvare.

Căţelul a fost eliberat în siguranţă şi a rămas în grija localnicilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.