Casa primarului Petru Carebia (PSD) din comuna Coşteiu, judeţul Timiş, a fost spartă de hoţi care au furat mai multe ceasuri şi alte obiecte din locuinţă, paguba ridicându-se, protrivit edilului, la aproximativ 10.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat, duminică, pentru News.ro că sâmbătă după-amiaza în comuna Coşteiu a avut loc un furt dintr-o locuinţă.

"Poliţiştii de la  Sectia 7 rurală Lugoj au fost sesizaţi de către un bărbat că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi au sustras mai multe bunuri. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat şi încearcă să stabilească autorii faptei şi să recupereze prejudiciul", a declarat Ionuţ Sârbu.

Potrivit poliţiştilor, este vorba despre locuinţa primarului din comuna Coşteiu, Petru Carebia (PSD), iar hoţii ar fi furat ceasuri şi mai multe obiecte din casă.

Primarul le-a spus poliţiştilor că prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 10.000 de euro şi că, cel mai probabil, hoţii i-au spart locuinţa după ce a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze în care poartă un lanţ de aur, gros.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.