Un bărbat a fost amendat cu 12.000 de lei de poliţiştii din Caraş Severin după ce a abandonat cinci pui de pisică lângă un container de gunoi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş Severin au anunţat, vineri, că poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor Caraş-Severin au fost sesizaţi, la finalul lunii mai, că în localitatea  Iardaşiţa, comuna Mehadia., localitatea Iardaştiţa, au fost găsiţi cinci pui de pisică, foarte mici, abandonaţi lângă un container de gunoi.
”Pisicuţele în vârstă de doar o zi au fost încredinţate unei asociaţii pentru protecţia animalelor, care se ocupă în continuare de tratarea şi îngrijirea lor.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Totodată, aceştia au continuat verificările pentru a stabili cine a abandonat animalele, astăzi fiind identificat un bărbat de 67 de ani, din judeţul Mehedinţi, care a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 12.000 de lei, pentru fapta sa”, au precizat poliţiştii.
Ei au adăugat că abandonarea animalelor constituie contravenţie şi este sancţionată cu amendă între 3.000 şi 12.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.