Patru maşini s-au tamponat în lanţ, pe DN6, în localitatea Constantin Daicoviciu din judeţul Caraş-Severin, după ce şoferii nu au păstrat distanţa faţă-spate. În urma accidentului nu a fost nimeni rănit, însă traficul rutier se desfăşoară cu restricţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş-Severin, accidentul a avut loc marţi în localitatea Constantin Daicoviciu şi au fost implicate patru maşini, trei dintre ele conduse de şoferi români, iar cea de-a patra de un şofer bulgar.
 
”A fost o tamponare faţă-spate în care au fost implicate patru autoturisme. Accidentul a avut loc din cauza nepăstrării distanţei în mers”, au transmis reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.
 
În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită. Cei patru şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
În zona accidentului se circulă cu restricţii, dirijat, pe un singur sens.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.