Salvamontiştii din Caraş-Severin au intervenit, sâmbătă seară, într-o zonă extrem de dificilă, de unde se auzeau strigăte de ajutor. Salvatorii nu ştiau nici numărul persoanelor implicate, nici starea acestora. Salvatorii montani au găsit un bărbat căzut 20 de metri în gol, cu traumatisme grave. La finalul unei operaţiuni dificile, acesta a fost predat ambulanţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Salvamontiştii au ajuns în zonă şi au reuşit să identifice locaţia din care se auzeau strigătele. Aici au găsit un bărbat căzut cca 20 m care prezenta multiple traumatisme, inclusiv la coloana vertebrală, căruia i-au dat primul ajutor medical”, a transmis Salvamont România.

Bărbatul a fost coborât din zona de perete şi transportat până la locul de unde a putut fi predat ambulanţei pentru transport la spital.

ŞTIRE INIŢIALĂ”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont Caraş-Severin, formaţia Herculane, care intervin in pereţii din zona Avenul lui Adam de unde se aud strigăte”, a transmis, sâmbătă, Salvamont România.  

Salvamontiştii prcizează că zona este deosebit de grea, accidentată, stânca e acoperită cu portţuni de gheaţă şi zăpadă îngheţată.  

”Nu se ştie numărul persoanelor şi starea lor medicală, e foarte frig, întuneric şi se anunţă o intervenţie extrem de dificilă”, au mai precizat salvamontiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.