Peste 100 de poliţişti, jandarmi, pompieri militari, pădurari, rangeri şi voluntari, au pornit, luni, în căutarea a doi fraţi care au dispărut de acasă, după ce au fost lăsaţi să doarmă, seara trecută, în camera lor. Tatăl copiilor a sunat la 112, luni dimineaţa, când a observat dispariţia copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş - Severin, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat care anunţa că cei doi copii ai săi au dispărut de acasă. Copiii sunt Ion Solomon Cristoi, de 10 ani şi Ileana - Maria Cristoi, de 8 ani si locuiesc cu familia în localitatea Petroşniţa.

Cei doi copii au fost văzuţi ultima dată aseară, în jurul orei 23.00, când tatăl lor i-a lăsat în camera lor să doarmă.

Ion Solomon Cristoi are următoarele semnalmente: înălţime 1.30 m, greutate circa 35 de kg, păr brunet, tuns scurt, faţa alungită, ochi albaştri, nu are semne particulare.

Ileana Maria Cristoi are următoarele semnalmente: înălţime 1.20 m, greutate circa 23 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, faţa ovală, ochi albaştri, prezintă o cicatrice în partea stângă a capului în urma unei intervenţii chirurgicale.

”Nu se cunosc informaţii referitoare la vestimentaţia pe care o purtau la momentul plecării. Până la această oră, la căutări au fost angrenate peste 100 de forţe, formate din poliţişti, jandarmi, pompieri militari, pădurari, rangeri şi voluntari. De asemenea, la faţa locului a fost adus un câine poliţişt de urmă şi a fost solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, se arată în comunicatul IPJ Caraş - Severin.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre cei doi minori, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.