Poliţişti, localnici şi pădurari s-au mobilizat pentru a-l căuta pe Nicolae -Alexandru Retezanu, un tânăr de 24 de ani care de trei zile este dispărut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Ieri, 7 aprilie, în jurul orei 11.47, poliţişti de la Poliţia Oraşului Oţelu Roşu au fost sesizaţi de către o femeie, despre faptul că fiul său, RETEZANU NICOLAE ALEXANDRU, în vârstă de 24 de ani, a plecat în data de 5 aprilie, la ora 23.00, de la domiciliul din satul Voislova şi nu s-a mai întors", a transmis sâmbătă IPJ Caraş-Severin. 
 
Bărbatul are 1,64 metri înalţime, greutate 70 de kg, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt. 
 
La momentul plecării purta o bluză de culoare gri, blugi de culoare albastră şi ghete de culoare albastră. 
 
"De la momentul sesizării, poliţiştii au efectuat căutări şi verificări în locurile frecventate de tânăr, la unităţile spitaliceşti, precum şi în alte locaţii, în vederea găsirii cât mai rapide a acestuia, iar în această dimineaţă au fost organizate echipe de căutare-scotocire formate din peste 20 de persoane, respectiv poliţişti de la Poliţia Oraşului Oţelu Roşu şi Poliţia Municipiului Caransebeş, un poliţist conductor câine împreună cu câinele de urmă, pompieri voluntari, reprezentanţi ai Primăriei Zăvoi, localnici şi pădurari, care au continuat căutările tânărului", a mai transmis IPJ  Caraş-Severin.
 
Cei care pot furniza informaţii cu privire la persoana dispărută sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.