O avarie la o conductă de aducţiune, parte din sistemul hidroenergetic din zonă, s-a defectat şi a produs o inundaţie în localitatea Văliug din judeţul Caraş-Severin. Pompierii au intervenit cu 4 motopompe pentru evacuarea apei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Caraş-Severin, inundaţia a fost sesizată la numărul de urgenţe 112, marţi seară. 

”A avut loc o inundaţie în localitatea Văliug, judeţul Caraş-Severin, urmare a unei avarii produse la o conductă de aducţiune, parte din sistemul hidroenergetic din zonă. De la Detaşamentul de Pompieri Reşita sunt alocate o autospecială de intervenţie şi 4 motopompe pentru a acţiona în sprijinul populaţiei dacă este cazul”, a transmis ISU Caraş-Severin. 

Potrivit localnicilor, apa a refulat în zona unui podeţ care s-a colmatat.  

”Reprezentanţii operatorului care administrează sistemul hidroenergetic din zona Semenic au confirmat că alimentarea cu apă a fost oprită şi nu mai există riscuri. Din primele evaluări rezultă că nivelul apei pe stradă nu este mare. Se acţionează pentru decolmatarea scurgerilor”, a mai transmis ISU Caraş-Sevrin. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.