Un incendiu a izbucnit, marţi, la un camion care era încărcat cu baloţi de paie şi care circula pe DN 6, în apropierea localităţii Teregova din judeţul Caraş-Severin. Pompierii intervin pentru stingerea focului, iar circulaţia rutieră se desfăşoară pe o bandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Două echipaje operative din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş intervin cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins un autotren încărcat cu baloţi de paie, pe DN 6, pe raza localităţii Teregova.  La faţa locului se află şi echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teregova, IPJ CS şi SAJ CS. A fost anunţată şi doamna primar a localităţii Teregova, care va trimite în sprijin un buldoexcavator pentru a degaja drumul”, a transmis ISU Caraş-Severin.
 
Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat că traficul rutier este restricţionat.
 
”Circulaţia se desfăşoară pe o bandă pe DN 6 la Teregova, jud. Caraş-Severin, în urma unui incendiu izbucnit la autocamion încărcat cu baloţi de paie”, a precizat DRDP Timişoara.
 
După stingerea incendiului, urmează ca pompierii să stabilească exact de la ce a pornit focul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.