Doi şoferi bulgari au fost răniţi vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs în judeţul Caraş Severin după ce ansamblurile de vehicule pe care le conduceau s-au ciocnit. În evenimentul rutier a mai fost implicat şi un al treilea ansamblu de vehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş Severin a anunţat că vineri, în jurul orei 05.30, pe DN 6, între localităţile Teregova şi Armeniş, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei ansambluri de vehicule.
“În timp ce un bărbat de 44 de ani, cetăţean bulgar, conducea un ansamblu de vehicule, din direcţia Orşova către Caransebeş, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă periculoasă la stânga, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un alt cetăţean bulgar, în vârstă de 53 de ani. În accident a fost implicat un al treilea ansamblu de vehicule înmatriculat în judeţul Bihor, care circula in spatele ansamblului de vehicule condus de bărbatul de 53 de ani, în direcţia Caransebeş-Orşova, cele două intrând în coliziune faţă-spate”, a anunţat IPJ Caraş Severin. 
În urma accidentului au fost răniţi conducătorii auto de 44 şi 53 de ani, care au fost transportaţi la spital. 
 
Doi dintre conducătorii auto au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultate fiind negative, iar în cazul celui de-al treilea sunt recoltate mostre biologice la unitatea medicală.
Traficul rutier a fost blocat în zonă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.