Un bărbat de 50 de ani a fost prins la volanul maşinii sale de poliţiştii din Reşiţa, el având o concentraţie de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta după ce, cu doar o zi în urmă, i-a fost suspendat permisul de conducere, tot pentru consum de alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Aseară, la ora 21.20, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au oprit pentru control, pe strada G.A. Petculescu, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, care a fost testat cu aparatul etilometru şi avea o alcoolemie de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, după ce în noaptea precedentă fusese depistat de poliţiştii reşiţeni în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Caraş-Severin. 
 
Potrivit poliţiştilor, autoturismul condus de bărbat nu avea montate plăcuţele cu numerele de înmatriculare, care fuseseră retrase cu aceeaşi ocazie, pentru că nu deţinea asigurare de răspundere civilă auto valabilă. 
 
”Bărbatul a fost dus din nou la spital unde a refuzat şi de această dată prelevarea mostrelor biologice”, a precizat IPJ Caraş-Severin. 
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, conducerea unui autovehicul ale cărui plăcuţe cu numerele de înmatriculare au fost retrase şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.