Un microbuz s-a răsturnat, luni, în afata părţii carosabile, în zona localităţii Pojejena, judeţul Caraş-Severin, iar în urma accidentului nouă persoane, printre care patru copii, au fost duse la spital, la Moldova Nouă. Toate persoanele implicate sunt cetăţeni ucraineni. O fetiţă de 9 ani a fost transportată cu elicopterul SMURD la Timişoara, iar o altă fată, de 18 ani, a fost transportată tot cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean din Reşiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit anchetatorilor, microbuzul care s-a răsturnat în zona localităţii Pojejena din judeţul Caraş-Severin era înmatriculat în Ucraina, iar pasagerii şi şoferul sunt cetăţeni ucraineni. Cele 9 persoane din microbuz au fost duse la Spitalul din Moldova Nouă, pentru evaluare.
 
Două persoane au fost rănite mai grav. Este vorba de o persoană de 18 ani şi o fetiţă de 9 ani. Fata de 9 ani a fost transportată la Timişoara cu elicopterul SMURD, având traumatism la nivelul abdomenului. Apoi elicopterul SMURD s-a întors la Moldova Nouă de unde a preluat-o pe tânăra de 18 ani pe care a transportat-o apoi la Spitalul Judeţean Reşiţa.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc luni după-amiază, pe DN 57.
 
"Accident rutier produs pe DN 57, în zona localităţii Pojejena, în care a fost implicat un microbuz (răsturnat în afara părţii carosabile) în care se aflau 5 persoane adulte şi 4 minori. Au fost alocate 2 ambulanţe SAJ, 1 autospecială cu modul de descarcerare şi prim-ajutor medical şi 1 elicopter SMURD”, transmite ISU Caraş-Severin.
 
Nouă persoane, printre care patru copii, au fost transportate la Spitalul orăşenesc Moldova Nouă pentru a fi evaluate medical. 
 
Nu au fost persoane încarcerate.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.