Ofiţerii de la Poliţia Transporturi Timişoara au făcut mai multe percheziţii la Oraviţa şi Moldova Nouă, în judeţul Caraş-Severin, într-un dosar de contrabandă cu materiale de construcţii. 5 persoane urmează să fie audiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii fac joi şase percheziţii la sediul principal al unei firme şi la punctele de lucru ale acesteia, precum şi la domiciliul administratorului societăţii.
 
Potrivit anchetatorilor, suspecţii aduceau piatră din Serbia, prin Portul Moldova Nouă, iar anchetatorii bănuiesc că marfa a fost adusă în ţară, din afara spaţiului comunitar, fără formalităţi de frontieră sau vamale.
 
De asemenea, poliţiştii au informaţii că persoanele cercetate extrăgeau ilegal agregatel din râuri din Caraş-Severin, fără avize de Mediu şi de la Apele Române.
 
La percheziţiile ofiţerilor de la Poliţia Transporturi Timişoara participa lucrători din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Deva şi topometrişti din cadrul ANPR, iar cercetările au fost sprijinite de poliţiştii de la Brigada de Operaţiuni Speciale Timişoara.
 
5 persoane urmează să fie audiate în acest dosar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.