Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au descoperit, la intrarea în ţară, într-un automarfar condus de un cetăţean român, 1.120 de baxuri de ţigări în valoare de 7.280.000 de lei, echivalentul a aproape 1,5 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În acest sfârşit de săptămână, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - judeţul Arad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani, conducând un ansamblu rutier înmatriculat în România. Conform documentelor însoţitoare ale mărfii,  autocamionul circula pe ruta Germania - Republica Moldova, fiind încărcat cu hârtie. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, cantitatea totală de 1.120 de baxuri de ţigări, în valoare totală de 7.280.000 de lei (1.456.000 euro)”, a transmis Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă de luni.
 
Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar în cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru infracţiunea de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.