O femeie a sesizat Poliţia după ce a observat cadavrul unui bărbat într-o maşină parcată pe o stradă din Timişoara. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un om al străzii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Urbană Timişoara, au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că pe strada Liniştei din municipiul Timişoara ar fi observat pe scaunele din faţă ale unui autoturism, un bărbat decedat. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Timiş.
 
Din primele informaţii se pare că este vorba despre un om al străzii care s-a adăpostit într-o maşină abandonată. De asemenea, nu se cunoaşte, deocamdată, dacă acesta prezintă sau nu urme de violenţă.
 
Poliţiştii în continuare fac verificări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a murit bărbatul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.