Poliţiştii şi pompierii din judeţul Arad au fost sesizaţi că în apele râului Mureş se află un cadavru uman, în zona localităţii Fântânele. După ce a fost recuperat din râu, cadavrul va fi supus autopsiei, dar primele informaţii arată că a stat în apă 7-10 zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre prezenţa unui cadavru în râul Mureş, în zona localităţii Fântânele. Din primele verificări, este vorba de o femeie de aproximativ 55 de ani. Trupul neînsufleţit ar fi stat în apă aproximativ 7-10 zile”, a transmis IPJ Arad.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Cadavrul va fi transportat la SJML Arad, pentru a fi supus autopsiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.