Trei bărbaţi din Bangladesh au fost depistaţi, vineri, în semiremorca unui camion condus de un şofer din Belarus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Buzău a anunţat, vineri, că au fost alertaţi prin 112 chiar de către şoferul camionului care a  sunat şi a reclamat că aude zgomote suspecte din semiremorcă.

Poliţiştii au oprit camionul pe DN2E85, la intrare în municipiului Râmnicu Sărat, şi au identificat înăuntru trei bărbaţi din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 26  şi 30 de ani şi care nu aveau asupra lor documente de identitate.

Poliţiştii continuă verificările cu privire la modul de intrare în ţară, totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat, conform art. 262 din Codul Penal şi trafic de migranţi conform art. 263 din Codul Penal.

Persoanele în cauză urmează să fie preluate de către poliţiştii din cadrul Biroului pentru Imigrări Buzău pentru a fi cazaţi la un centru de custodie publică din Bucureşti.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.