Patru persoane, între care doi minori, au fost rănite, vineri, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 2 B, în judeţul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trafic dirijat pe DN 2 B, la ieşire din Gălbinaşi, accident rutier. Din primele date este vorba despre o coliziune între 2 autotuvehicule”, a transmis, vineri, IPJ Buzău.

Sursa citată a precizat că, în timp ce conducea autoturismul dinspre Gălbinaşi către Buzău, un şofer în vârstă de 68 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe acelaşi sens de mers, de către o femeie în vârstă de 37 de ani, de asemenea din Gălbinaşi.

”Accidentul s-a soldat cu rănirea a 4 persoane, a şoferului şi a unui pasager al acestuia, un minor în vârstă de 17 ani, din Gălbinaşi, a şoferiţei şi a unei pasagere a acesteia, o minoră de 7 ani, tot din Gălbinaşi”, a mai transmis sursa citată.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.