Un incendiu de proporţii s-a produs, joi seară, pe dealurile din comuna Năeni, judeţul Buzău, unde peste 150 de hectare de vegetaţie uscată s-au aprins, iar pompierii se luptă să lichideze flăcările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Buzău, incendiul a izbucnit, joi după-amiază, iniţial pe o suprafaţă de 20 de hectare şi s-a extins din cauza vântului la acest moment depăşind 150 de hectare.

Forţele de intervenţie trimise la faţa locului au fost suplimentate în mai multe rânduri în prezent la faţa locului fiind dislocate 4 autospeciale de primă intervenţie, două ATV-uri, o autocisternă, un microbuz, 3 ofiţeri şi 55 de subofiţeri de la ISU Buzău.

De asemenea, în sprijin acţionează şi reprezentanţi ai SVSU Năeni dar şi 11 subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.