Fetiţa de opt ani din comuna buzoiană Bisoca dispărută în timp ce mergea la bunicul său care lucra în câmp a fost găsită sâmbătă într-o poieniţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicoleta a fost găsită într-o poieniţă, lângă comuna Bisoca. Minora nu prezintă urme de violenţă pe corp”, anunţă IGPR.

 Ea a fost observată de echipajul unui elicopter care participa la căutări într-o poieniţă aflată la o distanţă de aproximativ 3-4 kilometri de locul unde a fost văzută ultima oară. Elicopterul a aterizat, a preluat-o pe fetiţă şi a predat-o în siguranţă familiei

Nicoleta Ploscaru de 8 ani şi 10 luni a dispărut de acasă, din satul Recea, comuna Bisoca, vineri după amiază, când le a spus rudelor că merge la bunicul său care cosea într o zonă de fâneaţă, la 500 de metri de casă, însă pentru a ajunge la bărbat fetiţa trebuia să tranziteze o zonă de pădure.

Copila nu a mai ajuns la bunicul său, aşa cum ar fi declarat, astfel că vineri la orele serii, părinţii au anunţat Poliţia în legătură cu dispariţia copilei.

Toată noaptea, fetiţa a fost căutată cu zeci de oameni, dar fără succes.

Sâmbătă dimineaţă, echipajele de căutare au fost suplimentate. Astfel, copila de 8 ani şi 10 luni a fost căutată de peste 100 de poliţişti, 30 de jandarmi, localnici, de părinţii şi rude. De asemenea, s-a solicitat prezenţa unui elicopter care să survoleze zona. În plus, la Buzău sunt aşteptaţi gruparea mobilă de la IJJ Ploieşti , dar şi câini de urmă, alţii decât cei deja folosiţi, care vor fi aduşi din Vrancea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.