Două persoane au murit carbonizate în comuna buzoiană Vadu Paşii după ce casa în care locuiau a luat foc din cauza unui coş de fum defect. Vecinii au observat că iese fum din imobilul unde locuiau doi bărbaţi şi o femeie şi au mers să vadă ce se întâmplă. Când s-au apropiat de casă au observat flăcări în interior şi au sunat imediat la 112 pentru a solicita ajutorul pompierilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta din interiorul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi. Pompierii au lichidat flăcările şi au identificat două cadavre carbonizate. 

Conform martorilor, în locuinţă trăiau un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, dar şi un frate al bărbatului, care obişnuiau să lucreze cu ziua în sat sau pe la primăria din localitate pentru a beneficia de ajutor social.

Fiul celor doi proprietari ajuns la faţa locului a confirmat că alături de mama şi tatăl său, în imobilul care a ars în întregime, mai locuia şi un unchi, însă nu a putut spune cui aparţin cele două cadavre, acestea fiind imposibil de identificat. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, în urma cercetării amănunţite desfăşurate la faţa locului împreună cu echipa IPJ s-a constatat că cele două victime sunt bărbaţi de 51 şi respectiv 42 de ani. Cauza probabilă a incendiului este coş de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.