Două accidente rutiere s-au produs, duminică, în judeţul Buzău, în mai puţin de o oră, fiind implicaţi şoferi băuţi care au fugit de la locul producerii evenimentelor. Patru persoane au fost rănite, iar şoferii au fost prinşi şi li s-a întocmit dosar penal pentru mai multe infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, primul accident s-a produs pe DN 2, la Goleşti. Un bărbat de 23 ani, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu balustrada unui pod.

”După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de poliţişti. Bărbatul  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunţă poliţiştii.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unui pasager, de 21 ani, din comuna Mera şi a unui pasager, de 16 ani, din comuna Reghiu.

Al doilea accident s-a produs după mai puţin de o oră, pe DJ 205 K, la Răcoasa. Un bărbat de 33 ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de poliţişti.

”Bărbatul  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,66 mililitri alcool pur în aerul expirat. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui pasager, de 49 ani, din judetul Galaţi”, au precizat poliţiştii.

Cei doi şoferi sunt cercetaţi penal pentru mai multe infracţiuni, printre care vătămare corporală din culpă, conducere sub infruenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.