Circulaţia este blocată joi dimineaţă pe DN 1 B, în localitatea Istriţa de Jos, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, două persoane fiind încarcerate. O persoană a murit şi alte două au fost grav rănite .

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE -  Conform IPJ Buzău, în accident au fost implicate un autoturism condus pe direcţia Buzău către Prahova de către un şofer din Brăila, în vârstă de 70 de ani şi autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un buzoian în vârstă de 58 de ani.

În urma impactului, a fost  acroşat şi un camion de mare tonaj ce se deplasa către Prahova, condus de un şofer în vârstă de 46 de ani, din Galaţi.
 
Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului buzoian, rănirea unei pasagere în vârstă de 52 de ani din maşina acestuia, respectiv rănirea şoferului din Brăila. 
 
Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital.
 
În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Pe DN 1B, în localitatea Istriţa de Jos, judeţul Buzău, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, în urma căruia în prezent 2 persoane sunt încarcerate, au transmis reprezentanţii Centrului Infotrafic, din IGPR.

Circulaţia rutieră este blocată total.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.